2009-01-19

Hållbart ledarskap – Step by step

Torsdagen den 15 januari ordnade MiG Futures samt MiG (Marknadsföreningen i Göteborg) ett första Hållbarhetsseminarium tillsammans med Solberg och Eva Olsson, VD för cafékedjan Condeco i Solbergs lokaler i Göteborg.

Louise König, Hållbarhetskonsult på Solberg och Eva Olsson, Göteborgs okrönta cafédrottning berättade om hur man arbetat tillsammans kring rättvisemärkning och lanseringen av konceptet ”A Fair Taste” under 2008. Detta varvades med teori och diskussion kring vad ett hållbart företagande är. Hur man kan arbeta med frågorna som en del av sin affärsutveckling samt i sin interna och externa kommunikation. Eva berättade om sin resa från en konventionell till mer hållbar och medveten affärsverksamhet med upplevelsen och kunden i fokus.

Kvällen avslutades med smakprov av Condecos rättvisemärkta och ekologiska chokladmuffins samt en modevisning från Icons of ECO.

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält