2009-06-17 / Madelaine Pettersson

ÅR-dagen 2009

Välkommen till Solbergs Årsredovisningsdagar i Göteborg, Stockholm och nu även för första gången i Malmö!

Tisdagen den 15 september i Göteborg, tisdagen den 22 september i Stockholm och torsdagen den 24 september i Malmö.

Några av årets talare är:

Klas Eklund
Senior Economist på SEB och rådgivare till EU-kommissionen. Under senare år har Klas framför allt arbetat med klimatfrågor, och är aktuell med boken ”Vårt klimat” – en bok om klimat-förändringar och klimatpolitik med ekonomisk utgångspunkt.

Peter Malmqvist
EQR, vars verksamhet bland annat syftar till att bidra till en vidareutveckling av informations-standarden i börsbolagen. Peter har drygt 20 års erfarenhet av finanssektorn, bland annat från revision, Corporate Finance, ekonomijournalistik, kapitalförvaltning och analys.

Åse Bäckström
KPMG, Sustainability Services. Med lång erfarenhet av revision och hållbarhetsredovisning kopplar Åse samman redovisning och affärsnytta. Hur kan man göra det enklare att redovisa? Hur kan redovisningen användas för att skapa nytta och utveckla affärsvärde?

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält