2009-12-16 / Madelaine Pettersson

Ännu en Solbergkund vinner årsredovisnings­tävling!

Solbergs kund Bostads AB Poseidon har vunnit årsredovisningstävlingen för större kommunalt ägda bostadsbolag för andra året i rad trots ökad konkurrens.

Bostads AB Poseidon tillhör ett av de största i landet med totalt cirka 23 500 bostäder och med en årsomsättning om 1,5 miljarder kronor. Hyresgästföreningen delar sedan 2007 ut ett vandringspris för bästa årsredovisning bland kommunala bostadsbolag.

Motivering till vinnaren Bostads AB Poseidon

Företagets årsredovisning är utomordentligt informativ och välstrukturerad. Innehållsförteckningen hjälper läsaren att hitta rätt i den digra informationen. Årsredovisningen har ett estetiskt tilltalande grafisk layout och synnerligen god redovisning av mjuka värden såsom ägardirektiv, hyresgästnöjdhet, organisation, medarbetare och miljöredovisning. Redovisningsinformation och nyckeltal presenteras lättillgängligt och är såväl relevant som intressant och andas framtidstro.

Läs webbversionen av årsredovisningen

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält