2012-05-15 / Carl Bjernstam

Laget och jaget

För ett litet tag sedan begav sig delar av Solberg iväg till västkustpärlan Lysekil för konferens. Vi packade ner pinnar och pinaler, datorer, badkläder och inte minst ett glatt humör. Några av de viktiga ingredienserna för en lyckad konferens alltså.

På Solberg arbetar vi hela tiden i projekt med olika gruppkonstellationer. Det kom således inte som någon överraskning för mig, men jag påminns ändå alltid vid tillfällen som dessa vilken positiv kraft som uppstår när en grupp med gemensamma mål samlas. Resultatet blir helt enkelt bättre och vägen dit är roligare när arbetet sker tillsammans med andra.

Härom veckan var jag på ett frukostseminarium med Gurra Krantz, en av Sveriges mest meriterade seglare med fyra jorden-runt-kappseglingar i bagaget. Han om någon vet betydelsen och den kraft som kan skapas av att arbeta i lag. Utan fungerande relationer och utan ett fungerande team blir det ingen prispall menar Gurra.

På Solberg kombinerar vi styrkan i laget med spetsen hos den enskilda individen. Vi ställer upp för varandra och för våra kunder. Ömsesidig respekt och goda relationer är viktigt för oss. För det är nämligen så vi kan nå upp på prispallen och vår vision om den schyssta vägen till världens bästa kommunikation.

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält