2012-06-12 / Håkan Solberg

Robert Odenjung stärker Solbergs PR-erbjudande

Robert Odenjung är ny kommunikationskonsult på Solberg. Han kommer senast från tjänsten som informationschef på Västsvenska Handelskammaren. Med Robert breddar Solberg erbjudandet inom strategisk kommunikation och PR.

– Vi har haft väldigt positiv utveckling under de senaste åren. Vi har byggt upp ett starkt erbjudande och en betydande kundlista inom PR- och varumärkesutveckling bredvid vårt mer kända erbjudande inom finansiell kommunikation. Med Robert tar vi nästa steg i vår utveckling och får en väldigt sympatisk och erfaren kommunikationsstrateg med ett nätverk som inte många slår, säger Håkan Solberg, vd, Solberg.

Robert Odenjung har arbetat på Västsvenska Handelskammaren sedan 2003 och var innan dess ledarskribent på GT och Göteborgs-Posten. I sommar modererar han fem seminarier i Almedalen och börjar sedan sin nya tjänst på Solberg i slutet av augusti.

– Det här blir väldigt spännande. Min erfarenhet från Handelskammaren och tidningsvärlden gör att jag vet hur viktigt det är att nå ut och nå fram.  Jag längtar riktigt efter att vara med och hjälpa kunderna att bli tydligare i sin kommunikation, säger Robert Odenjung.

Solberg är en strategisk kommunikationsbyrå som har arbetat med kommunikation i snart 45 år. Solberg har en lång bakgrund inom finansiell kommunikation och har idag ett helhetserbjudande inom IR, PR, varumärkesutveckling, webbkommunikation, strategisk design och hållbart företagande. Idag är vi 50 medarbetare med en bakgrund inom ekonomi, finans, journalistik och reklam. Vi lyssnar, sätter oss in och vill förstå. Vår kompetensbredd gör att vi ser till helheten i kundens kommunikation. Sista juni avslutas Solbergs fyrtiofjärde verksamhetsår som pekar mot fortsatt lönsamhet och organisk tillväxt.
 
För mer information kontakta:
Håkan Solberg
hakan.solberg@solberg.se
070-625 33 11

Robert Odenjung
070-963 96 33

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält