2012-09-10 / Magnus Matsson

Världsbäst – fem år i rad

Vi på Solberg är väldigt glada och stolta över att våra kunder senaste tiden blivit uppmärksammade, nominerade och prisade för sin kommunikation i flera tävlingar, såväl internationellt som nationellt!

När världens bästa årsredovisningar nyligen utsågs knep Electrolux en ärofylld andraplats och var med det bäst av de svenska bolagen. Under de senaste fem åren som vi har samarbetat med Electrolux har de placerat sig topp tre varje år, med två förstaplatser 2009 och 2007 som största framgång. Förutom Electrolux placerade sig ytterligare fem av Solbergs kunder topp 200 på rankingen. Näst bäst var AB Volvo som klättrade åtta placeringar till en trettonde plats. Lindab placerade sig på plats 38 och Concordia Maritime klättrade till plats 64. Sandvik och Rezidor Hotel Group var övriga Solbergkunder på listan. 

I årets upplaga av Svenska Designpriset är tre av Solbergs kunder nominerade: AB Volvo, Collector Finance & Law och Electrolux. Du kan själv vara med och rösta fram vinnarna i Designpriset – klicka här för att lägga din röst!

Sist men inte minst är Rezidor Hotel Group nominerade till Svenska Publishing-priset. Rezidor var nominerade i tävlingen även 2010 och vem som vinner årets upplaga avgörs senare i höst.

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält