2012-10-31 / Carl Bjernstam

Kommunikation ligger i tiden

Det är möjligtvis så att allt färre tvivlar, men för den som fortfarande inte noterat kommunikationens utveckling mot en allt större betydelse i samhället kan kanske exemplen som följer i detta inlägg övertyga.

Organisationen Sveriges Kommunikatörers tidslinje över kommunikationsbranschens utveckling 1950-2010 är lite småkul och ger en överblick över vad som hänt i Sverige överlag och inom kommunikationsbranschen. Visste du t.ex. att mail började etableras som kanal för kommunikationen 1982 medan de första intranäten skapades 1993?

SVT Agendas inslag från tidigare i höstas om kampen om Stockholmsväljarna rapporterade att Socialdemokraterna anställt en kommunikatör för att nå ut till väljarna på ett bättre sätt. S-profilerna Veronica Palm och Mikael Damberg diskuterar i reportaget kommunikationens allt större betydelse inom politiken.

Om utvecklingen fortsätter återstår såklart att se, men det finns väl egentligen väldigt lite just nu som pekar på något annat.

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält