2013-08-12 / Fredrik Rittberger

Solberg söker fler schyssta kollegor till Online

Solbergs Onlineteam arbetar huvudsakligen med webb och mobila lösningar för business to business såsom företagswebbplatser, corporate reporting och annan företagskommunikation. Det kan röra sig om att skapa helt nya webbplatser både tekniskt och innehållsmässigt, introduktionsutbildningar för webb, strategisk rådgivning i sociala medier och olika typer av appar.

Vi gillar våra kunder. Vi gillar vårt jobb. Vi gillar varandra.

Att arbeta på Solberg är att arbeta tillsammans. Vi har roligt tillsammans med varandra och våra kunder. Samtidigt har vi fullt fokus på uppdraget och engagerar oss för att förstå kundens affär och hur vi kan göra nytta.

Enkelt, eller hur?

Vi söker nu:

Affärsmässig projektledare till Online

Utvecklare till Online 

Idéstark och erfaren AD till Online

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält