2017-09-14 / Jeanette Gustavsson

Volvo Cars nominerat som finalist i Publishingpriset

Volvo Cars årsredovisning för 2016 har gått till final för både tryckt och onlineversion i Svenska Publishingpriset.

Finalplatsen gäller både tryckt och onlineversion av årsredovisning som förmedlar varumärkets premiumkänsla genom stilfull design och berättelsen om företagets strategi och framgångar. 23 oktober vet vi vilka som tar hem vinst.

Svenska Publishingpriset är den äldsta heltäckande kommunikationstävlingen i Sverige som årligen bedöms av en jury. Tävlingen är fristående från branschens organisationer och omfattar de flesta etablerade former av kommunikation, från filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter till böcker och andra trycksaker.

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält