Webinar - Carnegie om Omvärldsanalys och riskhantering

Välkommen på intressanta webinars! Denna gången är det dags för Henrik von Sydow på Carnegie Investment Bank att ge oss inspiration för omvärldsanalys och riskhantering i en osäker omvärld.

Webinar - Carnegie om Omvärldsanalys och riskhantering

På väg in i en intensiv oktober

Hösten 2020 och oktober blir en intensiv månad - det amerikanska valet går in i slutspurt och temperaturen i britternas exitprocess skruvas upp - hur påverkar det investeringsmiljön? Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Investment Bank kommer att prata om omvärldsanalys, riskhantering och scenarioanalys i dagens osäkra marknadsläge. Hur kan analyserna bidra till bättre verksamhets- eller investeringsbeslut, och till transparent och relevant information till ägare och intressenter? 

Henrik är jurist och tidigare journalist på Dagens Industri. Mellan 2010 och 2014 var han även ordförande i riksdagens skatteutskott.

Webinaret är genomfört men skicka gärna ett mail om du vill få inbjudningar till kommande events  och seminarium!

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Maria Almström, Senior Consultant på Solberg

Maria Almström

Seniorkonsult

Lärdomar av Oceana-branden

26 mars 2024

Under ett frukostseminarium hos oss berättade Lisebergs PR- och kommunikationschef, Mårten Westlund, för första gången publikt om kommunikationsarbetet före, under och efter branden i Oceana.