2020-10-26 / Kajsa Sterner

Solbergs hållbarhetsrapport 2019/2020 publicerad

Solberg är stolta medlemmar av FN:s Global Compact och publicerar nu vår tredje hållbarhetsrapport, Communication on Progress. Rapporten beskriver hur vi arbetat för att främja principerna under det senaste verksamhetsåret.

Vår ambition är att främja Global Compacts principer i vår affärsstrategi och företagskultur samt våra relationer med kunder, partners, medarbetare och andra intressenter. Det är en naturlig del av att leva upp till vår vision: att verka för ett hållbart näringsliv. Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet här (länk till PDF). 

Står ni i startgroparna för att börja hållbarhetsrapportera, eller vill ta er rapportering till nästa nivå? Våra hållbarhetsrådgivare hjälper er gärna – kontakta oss så berättar vi mer! 

 

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält