2020-10-21 / Kajsa Sterner

Engagerande GRI-utbildning hos Solberg

Gör som Sara på Midroc och stärk din kunskap och er hållbarhetsrapport med en utbildning hos Solberg. Vi kombinerar vår långa erfarenhet inom hållbarhetsrapportering med GRI:s certifierade utbildning för att lära er grunderna i hållbarhetsrapportering. Små grupper och många bra diskussioner utlovas!

Intresset för företagens hållbarhetsarbete fortsätter att öka och kraven på hållbarhetsrapporteringen blir allt fler. Oavsett om ni ska börja hållbarhetsrapportera, eller vill stärka ser rapportering, är en utbildning i GRI Standards ett bra första steg. Läs mer om utbildningen här.

UTBILDNING HOS SOLBERG

Vi tycker det är viktigt med diskussioner. Därför håller vi våra utbildningar med ett begränsat antal deltagare i våra egna lokaler men erbjuder också deltagande via länk. Det är upp till varje deltagare om man vill vara på plats eller delta digitalt. Vid vårt senaste utbildningstillfälle deltog en tredjedel via Teams, ett upplägg som fungerade mycket väl. Vi kommer fortsätta att erbjuda detta alternativ för den som vill kunna sitta lite mer enskilt.

”Bra föreläsare som blandade teori och praktik – mycket diskussioner!” – Sara Davidsson, hållbarhetschef Midroc

Vi som håller i utbildningen arbetar till vardags med hållbarhetsrapportering – från ax till limpa – och använder vår erfarenhet för att ge konkreta exempel och blanda praktik med teori. Och vår kärlek till hållbarhetsrapportering!

Vi erbjuder företagsexklusiva GRI-utbildningar för 3-4 medarbetare som vi kan genomföra på distans över fyra halvdagar, på de datum som passar er. Kontakta oss för mer information!

NÄSTA DATUM:

5-6 maj 2021
15-16 juni 2021
6-7 oktober 2021

Välkommen med din anmälan här!

Kontakta oss gärna om du har funderingar kring ert hållbarhetsarbete eller rapportering!

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält