Genom ett innhåll som tydliggör affär och värdeskapande.

MTG är en ledande internationell digital underhållningskoncern som formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Varumärkena omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel.

Solberg och MTG inledde sitt samarbete i och med årsredovisningen för 2017. I Solbergs uppdrag ingick design, projektledning, produktion samt rådgivning kring struktur och disposition. Fokus i årets rapport var att ge verksamheten större utrymme och ta fram ett designmanér som förmedlar en digital underhållningsupplevelse inom såväl TV och radio som esport, onlinespel och digitalt videoinnehåll.

Resultat

Med en mer omfattande framvagn får läsaren en tydligare bild av koncernens olika verksamheter och en bättre förståelse för vad MTG kan bidra med. Under viktiga händelser lyfts goda exempel från samtliga segment i ord och bild. Bildspråket i årsredovisningen är starkt och speglar MTG:s värderingar och varumärke.

Kontakta oss

Lena Sundbom

Lena Sundbom

Byråchef

031-771 75 33

lena.sundbom@solberg.se
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält