Genom att arbeta med företagets grundvärderingar.

Håkan Winberg var CFO för Securitas när företaget utvecklades till ett världsledande säkerhetsföretag. Håkan har också varit tongivande i Capio och jobbat med det indiska säkerhetsbolaget SIS som nu står inför börsnotering. Nyligen publicerade han boken Approximately Right som handlar om vad han har lärt sig om rapportering och ledarskap. Solberg är stolta över att ha kunnat bidra med rådgivning och processtöd under skrivandet av boken.

Håkan Winberg sätter fingret på vad som krävs för att skapa bra finansiell rapportering – och därmed bidra till bättre beslut och starkare företag. Håkan poängterar hur viktigt det är att medarbetare och övriga intressenter känner igen sig i bolagets rapportering. För att informationen ska komma till nytta krävs det förenkling och pedagogik. Rapporteringen ska spegla verkligheten – och den måste vara ärlig! På så sätt skapas en passion som utvecklar företaget.

Resultat

Hela första upplagan såldes snabbt till läsare i Sverige men också i bland annat Indien, Storbritannien, och USA. En andra upplaga trycks och lanseras till hösten genom Ekerlids förlag.

Kontakta oss

Cecilia Gravenfors

Cecilia Gravenfors

Affärsansvarig & kommunikationskonsult

031-771 75 03

cecilia.gravenfors@solberg.se
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält