Genom en snygg design som sammanfattar Svenska Mässan koncernens erbjudande med specifikt fokus på konstverken som finns på Gothia Towers.

Svenska Mässan koncernens erbjudande omfattar många delar som mässor och möten, kongresser men även hotell­övernattningar, spa- och restaurang­upplevelser. Visionen är att bli Europas mest attraktiva mötesplats med den bästa helhetsupplevelsen.

En viktig del i att skapa helhetsupplevelsen är att erbjuda besökaren en spännande vandring genom konstvärlden och där man på Gothia Towers presenterar ett antal framförallt skandinaviska konstnärers verk, allt ifrån ljuskonst och skulpturer, till fotografi och oljemålningar. Genom att låta konstnären Dan Wolgers ta fram de beskrivande texterna om konstnärer och verk, skapar man en ytterligare helhetsupplevelse kring konsten och för känslan av koncernen.

Solberg har bidragit med design och produktion.

Resultat

En härlig coffee table-bok som hotellbesökaren kan ta del av på plats, eller delas ut som gåva då man vill förstärka det intryck som Svenska Mässan koncernens erbjudande ska skapa.

Kontakta oss

Cecilia Gravenfors

Cecilia Gravenfors

Business Director

031-771 75 03

cecilia.gravenfors@solberg.se
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält