Börsintroduktioner och övriga transaktioner

Alla typer av transaktioner – börsintroduktioner (IPO), emissioner, förvärv och avyttringar – ställer höga krav på god kommunikation med bolagets olika intressentgrupper. Solberg har mer än 50 års erfarenhet av kapitalmarknaden och kan bistå med både strategisk rådgivning och produktion. Inför börsintroduktioner stödjer vi våra kunder med rådgivning, budskap, kommunikationsplaner, pressmeddelanden och andra aktiviteter för att positionera bolaget före, under och efter introduktionen. Vi kan också ta fram bolagets verksamhetsbeskrivning och investment case, producera prospekt samt ge second opinion.

I samband med börsintroduktioner har vi även möjlighet att hjälpa er med mallar och produktion av er årsredovisning samt delårsrapporter och utveckling av webbplatsen.

Kontakta oss

Anders Gustavsson

Anders Gustavsson

Kommunikationskonsult

031-775 75 16

anders.gustavsson@solberg.se

Investor Relations

Vi erbjuder spetskompetens inom finansiell kommunikation. IR-rollen är spännande men komplex. Många bolag känner därför behov av rådgivning och utifrånperspektiv i IR-frågor. Vi hjälper våra kunder – stora som små, etablerade och start-ups – i alla marknads- och börsrelaterade- samt aktie- och ägarrelaterade frågor. Solberg står på mer än 50 år av erfarenhet.

close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält