Du får

Kan AI förbättra din lönsamhet – och var är alla ingenjörer?

Vårens Brand in West – Torsdag 19 april kl.13 på Sankt Eriksgatan 6 i Göteborg.

Alla pratar om AI – artificiell intelligens, men än så länge är det få företag som tillämpar det i praktiken. Därför är vi glada över att kunna presentera Stena Line som är en riktig framgångssaga inom området. Vi på Solberg bjuder på en trendspaning inom AI och kommunikation och du får handfasta råd och tips.

Alla letar efter ingenjörer, men det är få förunnat att signa dem. Stefan Lundin berättar om CEVT, ett varumärke som är oemotståndligt för ingenjörer.

Stanna gärna på eftersnack. Från kl. 17 kör vi After Brand med mat, dryck, musik och mingel.

 

Välkommen till oss på Solberg! 

close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält

Talare

Stena Line

Bli smartare och mer lönsam med AI

Rune Kleiberg, Head of Digitial Strategy

Stena Line är ett av världens största färjerederier och har funnits sedan 1967. År 2018 är Stena Line en av branschens pionjärer i att använda AI för att veta mer om vad kunden vill ha – och anpassa erbjudandet efter den kunskapen. Rune Kleiberg kommer till Brand in West för att berätta om hur Stena Line använder AI för att skapa fler och bättre affärer. 

Solberg

Alla pratar om AI – men vad är det egentligen?

Fredrik Rittberger, Onlinestrateg

Solberg bjuder på en trendspaning i gränslandet mellan kommunikation och AI. Vad är AI, egentligen? Du kommer få svar på dina funderingar, och vi bjuder på handfasta tips och trix för små och stora verksamheter.

CEVT

Hemligheten bakom CEVT-effekten

Stefan Lundin, Head of Communications

CEVT är doldisen i det västsvenska automotivemeckat. Med en spännande blandning av svensk och kinesisk management-stil och ett nytt arbetssätt, har de lyckats locka till sig ingenjörer i en tid när bristen svider för branschkollegor och konkurrenter. Stefan Lundin var tills nyligen kommunikationschef och ansvarig för varumärket CEVT i Sverige. Idag är han ny kommunikationschef på Göteborgs Hamn med ansvar för att vidareutveckla det 400-åriga varumärket i en turbulent period. Kom och ta del av hans tips för ett framgångsrikt varumärkesbyggande.

Program

13.00 Registrering och kaffe
13.15 Välkommen!
13.30 Stefan Lundin, CEVT
14.15 Kaffe
14.45 Fredrik Rittberger, Solberg
15:30 Rune Kleiberg, Stena Line
16.15 Avslutning och After Brand

Brand in West är gratis men vi tar ut en no show-avgift på 500 kr om du är anmäld och inte kommer då intresset är stort.
Gott kaffe ingår och på After Brand bjuder vi på öl/vin/alkoholfritt och något att äta till.

Plats

Solbergs lokaler på Sankt Eriksgatan 6
405 21 GÖTEBORG

Växel: 031-771 75 00

Anmäl dig nu!

 
 
* Obligatoriska fält
Alla obligatoriska fält måste fyllas i