Så påverkar hållbarhet er affär och varumärke!

Välkommen till oss på Solberg och Brand in West 2020 som i år ger en djupdykning i hur hållbarhet kan påverka affären och varumärket positivt.

Här blir du inspirerad av erfarenheter från världens mest hållbara destination, industrikoncernen som skapar cirkulär ekonomi och eldsjälarna som arbetar för att göra Göteborg mer socialt hållbart.

 

NYTT DATUM: Med hänsyn till rådande situation kring Coronaviruset har vi valt att flytta fram Brand in West till torsdagen den 11 juni kl 13. 

Var: Solberg på Sankt Eriksgatan 6 i Göteborg.

Klockan 17.00 kör vi som vanligt After Brand med mat, dryck, musik och mingel.

close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält

Talare

Bloom Gbg

Kicki Jaballah

Projektledare Bloom-konceptet

Bloom Gbg gör Göteborg mer hållbart genom att fixa praoplatser åt elever från socioekonomiskt utsatta områden. Projektet backas av bland andra HiQ, Forsman & Bodenfors och Nudie - men hur kom idén fram? Vilka resultat kan Bloom påvisa?

Göteborg & Co

Andrea Jovell

Chef Marknad och kommunikation

I fyra år i rad har Göteborg utsetts till världens mest hållbara destination – och bakom framgången ligger Göteborg & Co. Vad gör Göteborg så unik? Hur profilerar man en stad som hållbar? Och hur gör Göteborg & Co för att bygga ett hållbart varumärke tillsammans med andra?

Stena Recycling

Fredrik Pettersson

Vd Stena Recycling Sverige

Beslutsfattare i små och medelstora företag är överens: Stena Recycling är ett av Sveriges mest hållbara varumärken enligt Sustainable Brand Index. Hur kombinerar bolaget affären, varumärket och hållbarheten? Hur har de lyckats gå från skrothandel till att vara ett nav för den cirkulära ekonomin?

Program

12.55 Zoom-mötet öppnas
13.00 Solberg hälsar välkomna
13.05 Andrea Jovell, Göteborg & Co
13.45
Frågestund
14.00 Tack för idag

Brand in West är kostnadsfritt.

Plats

Distans via Zoom.

Länk till inloggning skickas ut någon dag före webinaret.

Anmäl dig nu!

 
 
* Obligatoriska fält
Alla obligatoriska fält måste fyllas i