... genom tätt samarbete och färdigutvecklade webbmoduler för börsbolag.

Exempel från embellencegroup.com på desktop, laptop, padda och mobil

Embellence Group (tidigare WallVision) förvärvar, äger och utvecklar starka varumärken inom tapet, textilier, mattor och övrig heminredning. I gruppen ingår Boråstapeter, Cole&Son, Wall&decò, Perswall och Pappelina.

Som en del i bolagets utveckling valde ägarna att lista bolaget på Nasdaq First North Premier tidigt 2021. 

I slutet på IPO-processen lanserades den nya två-språkiga webbplatsen www.embellencegroup.com, som är utvecklad i tätt samarbete med företagsledning, rådgivare och banker.  

Webbplatsen är skapad för kapitalmarknadens behov av fortlöpande information och uppdateringar, och är baserad på prospektarbetet, den nya visuella identiteten och Solbergs långa erfarenhet av innehåll för corporate- och IPO-webbplatser.

Vid varje rapport stöttar Solberg Embellence med rådgivning, skribentstöd och produktion. Läs mer här.

SPECIELLT UPPSKATTADE FUNKTIONER

I Solbergs ramverk för corporatewebbplatser ingår specialutvecklade funktioner för de specifika behoven hos nyligen listade börsbolag.

Ramverket utvecklas ständigt med nya funktioner som bidrar till en effektiv produktion, vilken ofta sker löpande under IPO-processen.

RESULTAT

En webbplats som är den huvudsakliga informationskanalen för Embellence Group kommunikation med sina målgrupper och intressenter.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Fredrik Rittberger, Senior Consultant and Digital Advisor på Solberg

Fredrik Rittberger

Seniorkonsult och digital rådgivare