Events på Solberg våren 2020

Det händer mycket på Solberg i vår, missa inte Brand in West i Göteborg den 1 april och trendspaning på Solberg Insights i maj i Göteborg och Stockholm!

Events på Solberg våren 2020

Den 1 april handlar Brand in West om hur hållbarhet påverkar varumärket. Hållbarhet har blivit affärskritiskt. 81 procent av allmänheten uppskattar företag som arbetar för att förbättra miljön. 55 procent kan tänka sig att betala mer för produkter från ett hållbart varumärke. 

Men hur gör de som är bäst?

Den 1 april blir du inspirerad av världens mest hållbara destination, industrikoncernen som skapar cirkulär ekonomi och modeföretaget som har gjort hållbarhet till en del av affären.

Brand in West är den västsvenska mötesplatsen för oss som älskar PR och varumärke. Välkommen till oss på Solberg, mitt i centrala Göteborg, eftermiddagen den 1 april. Vi bjuder på kunskap, härliga människor och något att äta och dricka efteråt. 

Håll utkik efter inbjudan som kommer inom kort! 

Solberg Insights i maj

Missa inte heller årets tillfälle för att få del av de senaste trenderna inom rapportering och hållbarhetskommunikation! 

Notera datumen i din kalender tills vidare. Vi återkommer med en inbjudan med mer information om program och årets talare! 

12 maj, kl 9.00-13.00, Kapitel 8, Stockholm

14 maj, kl 8.00-12.00, Sankt Eriksgatan 6, Göteborg

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Maria Almström, Senior Consultant på Solberg

Maria Almström

Seniorkonsult

Klas bästa tips inför ESEF-taggningen

05 september 2023

Solberg har rekryterat ESEF-experten Klas Rubendahl som tidigare arbetat på CtrlPrint för att kunna erbjuda våra kunder ett effektivare arbetssätt kring taggningen och fördjupad teknisk support under processen.