Ny bok!

Vänta med att klicka på länken tills i höst

Den första upplagan av Håkan Winbergs bok Approximately Right är skriven, levererad och slutsåld. Till hösten släpper Ekerlid förlag en ny upplaga för den svenska marknaden – och den är läsvärd!

Vänta med att klicka på länken tills i höst

Håkan Winberg har lång erfarenhet som CFO och styrelseledamot i bland annat de multinationella börsföretagen Securitas (under dess exceptionella 20-åriga tillväxtresa från mitten av 1980-talet) och Capio, men också i det ledande indiska säkerhetsföretaget SIS som nu knackar på dörren till börsen.

I boken berättar Håkan om vikten av att arbeta med grundvärderingar i bolaget för att skapa en passion för verksamheten i alla led. Pengar är inte målet, utan medlet för att kunna utveckla och skapa hållbara och långsiktiga bolag. Solberg är stolta över att ha fått vara en del i skrivandet av ”Approximately Right”.

Webbens boklådor har redan värmt upp försäljningskanalerna. Här hittar du exempelvis Adlibris länk. Vårt tips är att spara den till hösten.

PS. Ett annan tips kommer från Håkans tidigare kollega:

”Det är viktigare att 1 000 personer förstår och använder 10 nyckeltal än att 10 personer ältar och diskuterar 1 000 nyckeltal som de tror att de förstår.”  – Carl-Henric Svanberg

 

Uppslag om Securitas i boken Approximately Right
Uppslag om Capio i boken Approximately Right
Uppslag om SIS i boken Approximately Right

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Lena Sundbom, Managing Director på Solberg

Lena Sundbom

Byråchef, Partner

Klas bästa tips inför ESEF-taggningen

05 september 2023

Solberg har rekryterat ESEF-experten Klas Rubendahl som tidigare arbetat på CtrlPrint för att kunna erbjuda våra kunder ett effektivare arbetssätt kring taggningen och fördjupad teknisk support under processen.