Solberg Webinar - En kapitalförvaltares syn på hållbarhetsrapportering

Välkommen på webinar! I november ges möjligheten att lyssna på Fredric Nyström, Chef ansvarsfulla investeringar på Öhman-Gruppen som kommer berätta om hans förväntning på bolagens hållbarhetsrapportering.

Solberg Webinar - En kapitalförvaltares syn på hållbarhetsrapportering

Hur jobbar kapitalförvaltare med hållbarhetsanalyser? Hur påverkas investeringsbesluten i de bolag som inte tar ansvar eller rapporterar konsekvent och transparent?

Hållbarhet får en allt viktigare roll inom kapitalförvaltning. I Solbergs nästa webinar låter Fredric Nyström, Chef ansvarsfulla investeringar på Öhman, oss ta del av hans förväntningar på bolagens hållbarhetsrapportering: Vilka delar i bolagens rapportering är viktigast? Vilka ramverk bör man följa, vilka nyckeltal måste man rapportera på, finns det några dos and don’ts och hur gör man för att lyckas med sin hållbarhetsrapportering ur en förvaltares synvinkel?

Fredric blev i juni 2018 topplacerad inom kategorin kapitalförvaltare som bidrar mest till hållbara och ansvarsfulla investeringar i undersökningen IRRI Extel, som är en internationell undersökning där finansbranschens aktörer uppmärksammar ledande hållbarhetsanalytiker.

Webinaret är genomfört men skicka gärna ett mail om du vill få inbjudningar till kommande events  och seminarium!

När: Onsdag 11 november 2020 kl 9-10
Var: Var du vill via Zoom
Kostnad: Gratis

Klas bästa tips inför ESEF-taggningen

05 september 2023

Solberg har rekryterat ESEF-experten Klas Rubendahl som tidigare arbetat på CtrlPrint för att kunna erbjuda våra kunder ett effektivare arbetssätt kring taggningen och fördjupad teknisk support under processen.