Den schyssta vägen till världens bästa kommunikation

Vår vision sticker ut lite från andras, det är helt medvetet. Ända sedan Solberg startade 1968 har vi varit måna om att kombinera hög kvalitet i vår rådgivning med en genuin och vänlig företagskultur.

Solberg har arbetat med strategisk kommunikation och varumärkesutveckling i mer än 45 år. Vi är omkring 50 medarbetare med bakgrund inom ekonomi, finans, journalistik och reklam. Vi drivs av viljan att formulera budskap och design som skapar affärsnytta.

Solberg arbetar med bolag och organisationer som ser kommunikation som strategiskt viktigt för att nå sina affärsmål. Vi har stor erfarenhet av de flesta typer av företag och organisationer: stora som små, privatägda såväl som offentliga, verksamma inom många olika branscher.

Vi är en samarbetspartner som lyssnar och vill förstå. Vi är ambitiösa, flitiga och frågvisa, har hög ambitionsnivå och högt i tak. Vår kompetensbredd gör att vi ser till helheten i kommunikationen och kan säkerställa en konsekvent och enhetlig kommunikation, oavsett kanal.

Vår kultur

Vi är övertygade om att vår företagskultur är en av anledningarna till våra långa relationer med såväl kunder som medarbetare.

På Solberg kombinerar vi styrkan i laget med spetsen hos den enskilda individen. När det kommer till sak är vi praktiska doers som vill se konkreta resultat. Och vi levererar med skärpa och inlevelse.

Vi ställer upp för våra kunder och för varandra. Våra kunder säger att det är trevligt och smidigt att samarbeta med oss.

Att arbeta på Solberg är att arbeta tillsammans

Vi gillar att ha roligt tillsammans med varandra och våra kunder. Samtidigt har vi fullt fokus på uppdraget och engagerar oss för att förstå kundens affär och hur vi kan göra nytta.

Vi arbetar med korta beslutsvägar och försöker snabbt lösa problem som uppstår. Vi hjälper gärna varandra om det kör ihop sig.

Din åsikt är lika viktig som någon annans. Det spelar ingen roll om du arbetat här i 30 år eller är praktikant och började igår.

Vi tror att människor i dialog förstår mer

Det gäller i samhället i stort och i det lilla. Vår drivkraft är att skapa förståelse – genom att utveckla våra kunders dialog med sina kunder, medarbetare och andra intressenter.

Välinformerade människor är grunden för ett demokratiskt och hållbart samhälle. Det är när dialog uppstår med intressenterna som kommunikationen blir effektiv. Och när kommunikationen anpassas till mottagarna och de förutsättningar som råder för tillfället når budskapet verkligen fram. Det är då vi väcker engagemang.

close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält