INVISIO

Tydliggöra den stora potentialen i verksamhet och marknad

INVISIO utvecklar och marknadsför avancerade kommunikationssystem som hjälper yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att arbeta säkrare och effektivare, samtidigt som deras hörsel skyddas. Systemen och produkterna marknadsförs under de två varumärkena INVISIO och Racal Acoustics. 

Bolaget har huvudkontor i Köpenhamn och försäljningsorganisationer i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand. INVISIO-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och återfinns i Mid Cap-segmentet.  

Solberg har arbetat tillsammans med INVISIO sedan 2020 med projekt inom finansiell rapportering, investor relations och hållbarhetskommunikation. Uppdragen omfattar rådgivning, copy, projektstyrning, design och produktion.  

Målet med IR-kommunikationen är att skapa förståelse för verksamhet och marknad – och förtroende för strategin framåt. Fokus i kommunikationen har under senare år legat på att förklara dels potentialen i marknaden, dels INVISIOS strategi och utfallet av de senaste åren stora satsningar inom erbjudande och organisation. 

Kontakta oss om du vill veta mer!

Maria Almström – Seniorkonsult – Solberg Kommunikation

Maria Almström

Seniorkonsult