Qlosr Group

Ny plattform, funktion och design för två webbplatser

…genom nyttjande av moderna ramverk

Startsida på qlosrgroup.se
Undersida på qlosrgroup.se
Undersida på qlosrgroup.se
Undersida på qlosrgroup.se

Qlosr hade två webbplatser skapade i Wordpress: corpwebben qlosrgroup.com riktad till kapitalmarknaden, media och anställda samt qlosr.se riktad till de som använder eller är intresserade av Qlosrs erbjudande och tjänster.

Tillsammans med Qlosr har Solberg skapat ny struktur och nytt innehåll till qlosr.se (läs case här). När struktur och innehåll hade blivit genomarbetat var det dags att se över den mer tekniska sidan av webbplatsen.

Wordpressversionerna behövde bytas ut till CMS-system som var bättre anpassade för kommande behov genom bättre stöd för språkversioner och integration mot pressmeddelandesystem.

Solberg har många års erfarenhet av att skapa webbplatser – speciellt de som är laddade med specialfunktioner för börsbolag. Vanligast är att vi bygger på det .NET-baserade verktyget Umbraco med hosting i deras molnlösning Umbraco Cloud.

Solberg designade, utvecklade och populerade en modern och molnbaserad lösning för båda webbplatserna med stöd för import av pressmeddelanden från Modular Finance. Efter publicering utbildade vi nyckelpersoner på Qlosr i hur man använder systemet – och fortsätter med löpande stöd och uppdateringar både av systemet och innehållet.

SPECIELLT UPPSKATTADE FUNKTIONER

RESULTAT

Resultatet är två webbplatser med olika målgrupper som enkelt administreras från samma gränssnitt.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Fredrik Rittberger, Senior Consultant and Digital Advisor på Solberg

Fredrik Rittberger

Seniorkonsult och digital rådgivare