God Jul & Gott Nytt År!

I en värld full av  turbulens och osäkerhet önskar vi er en fin jul och ett gott nytt år. Vi hoppas att det nya året bär med sig positiva nyheter och händelser i en medmänsklig anda.

Vi stödjer Musikhjälpen

Under 2022 har vi trots allt kunnat glädja oss med flera av våra kunder som prisats för sin rapportering. Bland annat blev Axfood utsedda till Årets Börsbolag och Volvokoncernen fick ta emot hederspriset där också SKF var nominerade. SKF:s årsredovisning blev dessutom utsedd till världens fjärde bästa årsredovisning (Annual Report on Annual Reports).

För Solberg har året också burit med sig andra bra saker. Vi har välkomnat flera nya medarbetare som bidragit till att stärka vårt erbjudande inom hållbarhetsrådgivning och hållbarhetsrapportering. Vi har flyttat in i våra nya fina lokaler på Vallgatan och haft en rolig invigningsfest (tack till alla er som var med)! Vi har också skapat gemensamma härliga minnen från vår Solbergsresa till Gaustablikk, och mycket mer.

Vi stödjer Musikhjälpen

Vår årliga julgåva går i år till Musikhjälpen som den 12-18 december sänder från Kungstorget i Göteborg, med det angelägna temat "För en tryggare barndom på flykt från krig".

Skulle du vara i närheten under något av dessa datum, är du varmt välkommen upp till oss på Vallgatan 30 för en värmande kaffe eller glögg!

Klas bästa tips inför ESEF-taggningen

05 september 2023

Solberg har rekryterat ESEF-experten Klas Rubendahl som tidigare arbetat på CtrlPrint för att kunna erbjuda våra kunder ett effektivare arbetssätt kring taggningen och fördjupad teknisk support under processen.