God Jul & Gott Nytt År!

I en värld full av  turbulens och osäkerhet önskar vi er en fin jul och ett gott nytt år. Vi hoppas att det nya året bär med sig positiva nyheter och händelser i en medmänsklig anda.

God Jul & Gott Nytt År!

Under 2022 har vi trots allt kunnat glädja oss med flera av våra kunder som prisats för sin rapportering. Bland annat blev Axfood utsedda till Årets Börsbolag och Volvokoncernen fick ta emot hederspriset där också SKF var nominerade. SKF:s årsredovisning blev dessutom utsedd till världens fjärde bästa årsredovisning (Annual Report on Annual Reports).

För Solberg har året också burit med sig andra bra saker. Vi har välkomnat flera nya medarbetare som bidragit till att stärka vårt erbjudande inom hållbarhetsrådgivning och hållbarhetsrapportering. Vi har flyttat in i våra nya fina lokaler på Vallgatan och haft en rolig invigningsfest (tack till alla er som var med)! Vi har också skapat gemensamma härliga minnen från vår Solbergsresa till Gaustablikk, och mycket mer.

Vi stödjer Musikhjälpen

Vår årliga julgåva går i år till Musikhjälpen som den 12-18 december sänder från Kungstorget i Göteborg, med det angelägna temat "För en tryggare barndom på flykt från krig".

Skulle du vara i närheten under något av dessa datum, är du varmt välkommen upp till oss på Vallgatan 30 för en värmande kaffe eller glögg!

Beredd på kommande lagkrav på hållbarhetsrapporten?

24 november 2022

Vi får ofta frågor om CSRD och vet att det upplevs som ganska krångligt. Vi erbjuder därför just nu en kostnadsfri genomgång av CSRD, utförd av en senior hållbarhetsrådgivare (anmäl ditt intresse senast 20 december).