Kommunikationskonsult online

Du skapar förtroende som ger affärer och driver onlineprojekten sömlöst från start till mål.

Är du Solbergs nya kommunikationskonsult online?

Vi hjälper våra kunder att hitta sin story och berätta hur de skapar värde. Vi bidrar med omvärlds-, kund- och konkurrentanalyser som ligger till grund för de varumärkes- och kommunikationsstrategier vi arbetar fram och som vi sedan hjälper våra kunder att tillämpa.

 

Vad kommer du att arbeta med?

Som kommunikationskonsult online kommer du att sälja, utveckla och projektleda webbprojekt. Du har jobbat med onlinelösningar i några år och vet hur man skapar förtroende när man säljer tekniska projekt. Du ringar in behovet, ansvarar för brief, tidplan och genomförande samt för budget och uppföljning. Du skriver och uttrycker dig väl i dialogen med uppdragsgivare som kollegor. Du är van att hantera och leda flera olika projekt samtidigt och att leda möten med alla relevanta parter. Du utvecklar och förankrar kravställningar i nya projekt samt jobbar med förvaltning och utveckling av de webbplatser vi har byggt. Du är en viktig länk mellan kunderna, våra rådgivare och webbutvecklingsbyråerna. Nyckeln är att alltid göra det rätta för kunden och ligga några steg före för att utveckla kundens onlinekommunikation. Vi har krävande kunder. Många av dem är börsnoterade. Vi gillar när vi lyckas utmana dem, samtidigt som vi skapar en trygg relation.

 

Vi erbjuder

 • Heltidstjänst i centrala Göteborg i fina lokaler
 • Engagerade, smarta och roliga kollegor
 • Intressanta kunder i vitt skilda branscher
 • Utvecklingsmöjligheter inom våra specialistområden: Varumärke, Investor Relations, Hållbarhet och PR

 

Vi tror att du har följande bakgrund:

 • Relevant eftergymnasial utbildning samt ca fem års arbetslivserfarenhet från konsult/byråverksamhet
 • Genuint affärsmässig och gillar att skapa nya affärer
 • Webbredaktionell kompetens, gärna från Episerver/Umbraco eller liknande CMS.
 • Är van att tolka mellan kund, AD/Copy och webbutvecklare
 • Duktig på att koordinera, planera och leda både små och stora projekt
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet från Corporate Communications och webbutvecklingskompetens är meriterande

 

Om Solberg

Solberg är en kommunikationsbyrå som arbetar för företag och organisationer som vill skapa hållbar affärs- och samhällsnytta. Hos oss får kunderna hjälp med strategiska och kreativa lösningar på ett och samma ställe.

Vi har ett stort engagemang för kommunikation, hållbarhet och affärsutveckling. Vår erfarenhet och kompetensbredd gör att vi ser helheten och kan utveckla relevanta idéer, strategier och produkter som skapar värde för våra kunder – alltid i ett nära och prestigelöst samarbete.

Vi gillar att utmana och samtidigt finnas där som ett tryggt stöd, som ger kunderna mod att agera och inte ducka för utmaningarna.

Vi kombinerar styrkan i laget med spetsen hos den enskilda individen. Och så ser vi till att ha roligt tillsammans med våra kunder och varandra.

 

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer, så vi välkomnar din ansökan redan idag! 

Kontakta oss

Cecilia Gravenfors

Business Director

 031-771 75 03

 cecilia.gravenfors@solberg.se
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält