2017-03-28 / Robert Odenjung

Mycket lyckat Brand in West

Vi är fortfarande överväldigade av all input efter förra veckans #brandinwest. Det var oerhört spännande att få lyssna på företrädare för LYNK & CO och Lindex.

Andreas Kåreby är Senior Global Brand and Marketing Manager på LYNK & CO och berättade varför världen behöver ytterligare ett bilmärke. Den målgrupp bolaget vänder sig till är urban och vill egentligen inte ha bil. Men i och med att LYNK & CO är ”Born Digital” och skapad för att vara delbar med andra, så är företaget övertygat om att nå en ny sorts kunder. Försäljningen börjar i Kina i år, och bilen premiärvisas på bilmässan i Shanghai i april.

Marknadsförares och kommunikatörers problem har varit att folk säger en sak – och gör något helt annat. Therese Blom är CRM Business Developer på Lindex och har varit involverad i en studie kring neuromarketing. Vad händer i hjärnan när människor tar till sig budskap? En slutsats som hon delade med sig under #brandinwest var att print inte alls var dött – utan tvärtom fungerar bra som komplement till onlinekommunikation. 1+1 blir 3, om man först skickar ut print och sedan kompletterar med mejl.

På twitter kan du fortfarande följa dagen genom #brandinwest. Dessutom har vännerna på Plyhm Kommunikation skrivit om seminariet i sin blogg. Tack till alla talare och andra deltagare som kom och gjorde eftermiddagen så bra!

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält