2019-08-20 / Rikard Ledin da Rosa

GRI-utbildning i Göteborg

Solberg stärker utbildningserbjudandet. Från och med oktober håller vi certifierade tvådagarsutbildningar i GRI Standards, ett av världens mest använda ramverk för hållbarhetsredovisning.

I över 15 år har vi på Solberg hjälpt våra kunder med redovisningsteknisk expertis enligt GRI:s riktlinjer. Nu tar vi nästa steg och lanserar, som första Göteborgsbaserade kommunikationsbyrå, en certifierad tvådagarsutbildning i GRI Standards.

GRI Standards är ett utmärkt verktyg, både för att stärka hållbarhetsarbetet och den strategiska kommunikationen. Som ett av världens mest använda hållbarhetsramverk stärker det också ert varumärke gentemot kunder och medarbetare, förbättrar kommunikationen med era intressenter och bygger förtroendekapital.

Utbildningen ger deltagarna grundläggande kunskaper om GRI Standards och hur man arbetar strategiskt för att få ut affärsnyttan. Vi går bland annat igenom hur man identifierar sina väsentliga hållbarhetsfrågor, sätter rätt mål och KPI:er samt arbetar med uppföljning och utvärdering av hållbarhetsarbetet.

Kursen riktar sig till dig som arbetar med hållbarhetsfrågor, kommunikation eller redovisning. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av GRI eller är ny på banan. Läs mer om utbildningen och anmäl dig för att boosta ert hållbarhetsarbete.

Hoppas vi ses i oktober!

Första kurstillfället är 8–9 oktober – anmäl dig här! Till kursbeskrivning och program.

Bloggen
close cross

Vill du bli kontaktad?

* Obligatoriska fält