Hållbarhetsutbildning

GRI-utbildning i Göteborg

Solberg stärker utbildningserbjudandet. Från och med oktober håller vi certifierade tvådagarsutbildningar i GRI Standards, ett av världens mest använda ramverk för hållbarhetsredovisning.

GRI-utbildning i Göteborg

I över 15 år har vi på Solberg hjälpt våra kunder med redovisningsteknisk expertis enligt GRI:s riktlinjer. Nu tar vi nästa steg och lanserar, som första Göteborgsbaserade kommunikationsbyrå, en certifierad tvådagarsutbildning i GRI Standards.

GRI Standards är ett utmärkt verktyg, både för att stärka hållbarhetsarbetet och den strategiska kommunikationen. Som ett av världens mest använda hållbarhetsramverk stärker det också ert varumärke gentemot kunder och medarbetare, förbättrar kommunikationen med era intressenter och bygger förtroendekapital.

Utbildningen ger deltagarna grundläggande kunskaper om GRI Standards och hur man arbetar strategiskt för att få ut affärsnyttan. Vi går bland annat igenom hur man identifierar sina väsentliga hållbarhetsfrågor, sätter rätt mål och KPI:er samt arbetar med uppföljning och utvärdering av hållbarhetsarbetet.

Kursen riktar sig till dig som arbetar med hållbarhetsfrågor, kommunikation eller redovisning. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av GRI eller är ny på banan. Läs mer om utbildningen och anmäl dig för att boosta ert hållbarhetsarbete.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Bild på Sarah Callton

Sarah Callton

Seniorkonsult och rådgivare hållbarhet

Lärdomar av Oceana-branden

26 mars 2024

Under ett frukostseminarium hos oss berättade Lisebergs PR- och kommunikationschef, Mårten Westlund, för första gången publikt om kommunikationsarbetet före, under och efter branden i Oceana.