Nuvarande och blivande pensionärer – läs detta

Visste du att Andra AP-fondens fondkapital sedan starten 2001 har ökat från 133 till över 300 miljarder kronor? Detta och mycket annat kan du läsa i Andra AP-fondens Årsredovisning 2015 som nu finns på deras hemsida (www.ap2.se). Men varför ska jag läsa den kanske du då undrar?

Nuvarande och blivande pensionärer – läs detta

Jo, för att Andra AP-fonden berör oss alla. Som en av buffertfonderna i det svenska pensionssystemet spelar de en viktig roll för dagens och framtidens pensionärer genom att bidra till en så hög och jämn pensionsnivå som möjligt. Andra AP-fondens årsredovisning är därmed viktig läsning för alla nuvarande och framtida pensionärer i Sverige.

Under förra året lyckades Andra AP-fonden, trots ett bitvis instabilt finansiellt klimat, skapa en avkastning på 4,1 procent vilket ökade kapitalet med 11,7 miljarder kronor. Hur de lyckades med detta och mycket annat, till exempel deras arbete med hållbarhetsfrågor, kan man läsa i årsredovisningen som nu alltså har publicerats på Andra AP-fondens hemsida.

Solberg är glada och stolta att ha förmånen att få jobba med Andra AP-fonden. I uppdraget med deras årsredovisning har vi bistått med projektledning, textskrivning samt form.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Lena Sundbom, Managing Director på Solberg

Lena Sundbom

Byråchef, Partner

Klas bästa tips inför ESEF-taggningen

05 september 2023

Solberg har rekryterat ESEF-experten Klas Rubendahl som tidigare arbetat på CtrlPrint för att kunna erbjuda våra kunder ett effektivare arbetssätt kring taggningen och fördjupad teknisk support under processen.