Vi önskar alla en skön sommar!

Solbergs växel och reception har ledigt veckorna 28, 29, 30 och 31. Behöver du oss hittar du alla våra kontaktuppgifter på vår hemsida.

Vi önskar alla en skön sommar!

Seminarier

Brand In West – en eftermiddag med Solberg om värdefull varumärkesutveckling

Hur förnyar man ett hundra år gammalt och välkänt varumärke i en ökande global konkurrens? Hur skyddar man sitt varumärke från legala risker? Hur snabbt lönar sig en varumärkesstrategi? Lyssna på och inspireras av bland andra Robert Arvidsson, marknadschef på Liseberg, och Fredrik Roos och Bobi Mitrovic från Setterwalls advokatbyrå! Torsdag 8 september kl.13 på Sankt Eriksgatan 6 i Göteborg.

Stanna gärna på After Brand med mat, dryck och mingel från kl.17.

Guldkorn från Annual Report on Annual Reports

Vi kommer också i början av september att i både Stockholm och Göteborg presentera guldkorn och goda exempel från några av de högst rankade bolagen i Annual Report on Annual Reports. Information om datum och tider kommer i augusti.

Västtrafik: Därför digital!

Alla påverkas av digitaliseringen – och kollektivtrafiken är inget undantag. Under ett frukostmöte den 29 september träffar du Västtrafiks vd Lars Backström som berättar om hur – och varför – Västtrafik satsar på digitala tjänster för att göra det enklare för kunderna att resa och leva smartare.

Fler seminarier kommer att presenteras på vår hemsida under tidig höst så håll ögonen öppna!

Almedalen

Under Almedalsveckan är Solberg på plats i Visby. Har du några sistaminuten-behov, t ex hjälp med omvärldsbevakning på plats?

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Lena Sundbom, Managing Director på Solberg

Lena Sundbom

Byråchef, Partner

Lärdomar av Oceana-branden

26 mars 2024

Under ett frukostseminarium hos oss berättade Lisebergs PR- och kommunikationschef, Mårten Westlund, för första gången publikt om kommunikationsarbetet före, under och efter branden i Oceana.