Årsredovisningsdagen 2016

Välkommen till Årsredovisningsdagen 2016 där Solberg presenterar de senaste trenderna inom rapportering. Lyssna också till Håkan Winberg, tidigare CFO och styrelseledamot i bland annat Capio och Securitas, som är högaktuell med boken Approximately Right.

Årsredovisningsdagen 2016

17 maj Stockholm
8.00–11.00 Kungliga Myntkabinettet, Slottsbacken 6.

19 maj Göteborg
8.00–11.00 Swedish Taste, Sankt Eriksgatan 6.

Program

Registrering och kaffe 08.00-08.30. I pausen kl. 09.30 bjuder vi på en god frukost och mingel.

Rapporteringstrender 2016

Solberg
Vad utmärker årets års- och hållbarhets­redovisningar? Hur ser utvecklingen ut för integrerad rapportering och vad innebär de nya kraven på hållbarhets­rapportering? Du får en aktuell trendspaning och flera goda exempel från noterade och onoterade, svenska och internationella bolag.

Approximately Right

Håkan Winberg
Håkan Winberg har lång erfarenhet som CFO och styrelseledamot i bland annat de multinationella börsföretagen Securitas och Capio samt det ledande indiska säkerhetsföretaget SIS. Han har precis genomfört en internationell lansering av boken Approximately Right. I den sätter han på ett slagkraftigt sätt fingret på vad som krävs för att skapa bra finansiell rapportering – och därigenom även öka förutsättningarna för att verksamheten utvecklas starkt.

Sista anmälningsdag 10 maj.

Intresserad? Har du inte fått en inbjudan, maila oss så kontaktar vi dig!

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Lena Sundbom, Managing Director på Solberg

Lena Sundbom

Byråchef, Partner

Lärdomar av Oceana-branden

26 mars 2024

Under ett frukostseminarium hos oss berättade Lisebergs PR- och kommunikationschef, Mårten Westlund, för första gången publikt om kommunikationsarbetet före, under och efter branden i Oceana.