Tack för att du varit en del av vårt 2020!

Ett på många sätt tufft och utmanande år. Vi har alla gjort vårt bästa för att ställa om och infört nya effektiva metoder och arbetssätt, vilket vi tycker att vi lyckats bra med tack vare fantastiska kunder och engagerade medarbetare!

Tack för att du varit en del av vårt 2020!

Under året har vi bland annat haft nöjet att se hur många av våra kunder fått ta emot priser och utmärkelser för sina årsredovisningar. Tre av våra kunder hamnade under året även på topp tio i rankingen av världens bästa årsredovisningar; SKF, AB Volvo och ICA Gruppen. Läs också här om Concordia Maritime som fick pris för Sveriges bästa årsredovisning.

Vi har under året dessutom genomfört ett antal uppskattade webinars med många intressanta ämnen och talare. Missade du något av dem finns möjlighet att läsa mer och se några av dem i efterhand på solberg.se under nyheter.

Snart lämnar vi 2020 bakom oss och går in i ett nytt år då vi hoppas mötas av många positiva nyheter och givande samarbeten. Kanske kan vi till och med se fram emot att ses på riktigt igen?

Även i år har vi på Solberg valt att stödja några organisationer som bedriver ett bra arbete: Göteborgs Stadsmission, Läkare utan gränser och UNICEF. Vi tycker att de gör en viktig insats för oss alla och vi hoppas du känner dig delaktig i denna julgåva!

God Jul och Gott Nytt 2021 önskar vi på Solberg!

Klas bästa tips inför ESEF-taggningen

05 september 2023

Solberg har rekryterat ESEF-experten Klas Rubendahl som tidigare arbetat på CtrlPrint för att kunna erbjuda våra kunder ett effektivare arbetssätt kring taggningen och fördjupad teknisk support under processen.