Glad sommar från Solberg!

Vi önskar att alla får en riktigt härlig sommar, och vill bidra till att fler barnfamiljer kan skapa fina sommarminnen. Därför har vi i år valt att ge en sommargåva till Göteborgs Stadsmission som kan fylla fler barns sommarlov med positiva upplevelser!

TRENDSPANING

Den 31 maj arrangerade vi Solberg Insights 2023, ett frukostseminarium där vi presenterade trender inom års- och hållbarhetsrapportering. Vi berättade också om vad som händer inom hållbarhetsområdet och kommande rapporteringskrav för att leva upp till CSRD-direktivet. Hade du inte möjlighet att delta, kontakta oss för att få veta mer! 

UTBILDNING CSRD

Har er styrelse och ledningsgrupp tillräckliga kunskaper som krävs i det nya direktivet för hållbarhetsrapportering? Vi erbjuder ett paket med tre olika utbildningar med utgångspunkt i CSRD och ESRS. Läs mer och anmäl ert intresse här.

Vår sommargåva till Göteborgs Stadsmission bidrar till att fler barnfamiljer får mätta magar och härliga sommarminnen

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Cecilia Gravenfors, Business Director på Solberg

Cecilia Gravenfors

Business Director, Partner

Så här har vi gjort för att hjälpa andra

Klas bästa tips inför ESEF-taggningen

05 september 2023

Solberg har rekryterat ESEF-experten Klas Rubendahl som tidigare arbetat på CtrlPrint för att kunna erbjuda våra kunder ett effektivare arbetssätt kring taggningen och fördjupad teknisk support under processen.